Održan još jedan protest u Čačku 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Održan još jedan protest u Čačku
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
17.07.2023 | 14 коментар(а)



Oko stotinjak gradjana i u petak je prošetalo gradskim ulicama u sklopu protesta protiv nasilja. Najpre su se obratili Miljan Čičić i Milan Parnata iz Pokreta ujedinjenih fantoma, a nakon njihovog obraćanja krenula je protestna šetnja.

Čičić je pred okupljenim Čačanima izjavio da se ovde ne radi o klaičnoj protestnoj šetnji, već o "utabavanju staze do slobode". 

"Čačani su ostavili veliki trag 5. oktobra. Ali, to je neko prokockao i rekao da neće biti lustracije i revanšizma. Nećemo da govorimo, ćuti može biti i gore. Šta može biti gore od pogibije dece i masakra u Mladenovcu. Imamo obavezu prema njima za rušenje ove vlasti"- naveo je Čičić.

Foto: GZS

Milan Parnat rekao je da "nas sa TV ekrana zasipaju prostakluk, laž i nasilje".

"Srbija je postala država bolesnog režima i njihovih slugu, a to je previše za jedan život i jednu generaciju. Zato je moramo vratiti građanima i zaštititi ljude. Izborićemo se samo zajedništvom" - poručio je Pernat.

Foto: GZS

Inače, da podsetimo, šest gradskih organizacija opozicionih stranaka u Čačku podržalo je protest protiv nasilja, i to: Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Dveri, Demokratska stranka, GG "Čačak je naš" i Nova Srbija.

 Foto: GZS

  Foto: GZS

 

 

GZS





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


protest čačak nasilje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (14)

  • Vrućko dragačevac

    Veliki VUĆIĆ je za vas odoše u Čačku MESSI.
  • Dragi Kenta

    Fabrika cokolada ,fabrika duvana ,u njegovo vreme rasprodato i unisteno sve cela industrijska zona pks hidrogradnja niskogradnja betonjerka ,fra nije uplacivan radni staz ,pricao da ce napravi kliniku kardio vaskularnu pa napravio dom za stare,umesto zatvorenog bazena napravio njemu u kuci bazen i stavio kajak u njega.Pričao da nema ni brata,pa ga iz invalidske penzije stavio da bude gradonacelnik i da ne nabrajam dalje imalo bi dosta .
  • miladin

    odakle su ovi likovi
  • Milica zavetnica

    Naprednjaci moraju da se najure sa vlasti. To je zlo neviđeno!Ili milom ili silom!
  • Malo sutra

    Da. a da odmah dođe Stojan i njegova treća ili peta ženica na mesto direktora, Veljo da vrati onog brata vartburga, što ga nema, za gradonačelnika, Violeta i Stojan da magistriraju i tako to.
  • Stole

    Ni sada nije dobro.ali ovu su zadnja opcija.spustili im censuz i eto njih..mislite da smo Velja i Stojana zaboravili??? Švedske lokomotive konsesiju auto -put koji je završio kao priča za kafanskim stolom, dom u kačulicama koji je legalizovan u nedelju popodne , bazen u atenici, frizersku švalerku u upravnom odboru železnica Srbije, napade na ljude, boksere uličare u njihovom obezbedjenju, prijatelje sa svojom mehanizacijom u Kolubari ?
  • Istina

    Veljo je prosvetlio Čačak, da nije bilo njega ne bi imali puta nigde
  • Napredna mafija

    Naprednjaci gotovi ste, plivaćete uz Moravu ološi
  • Cile

    Žali Bože što sastavi sto xxxxx na malom prostoru
  • Tiha jeza

    Koja ti je ovo žena po redu časni Stojane i borče za ljudska prava? Ti dve državne fotelje, ona sa trange frange školom tri mandata direktorovanja od čega jedna u poreskoj, gde je došla preko g17. O tvojim moralnim kvalitetima neću da pričam.To jeopšte poznato !
  • Od osnivanja u Dverima

    Boško vidim li te sa Velimirom nećeš dobiti glas iz moje kuće više nikad.
  • Jamk

    Šta oni nude NASILJE SA N 1
  • Nisam za av

    Ako Stojan Markovic kome je uz put receno ovo ovo treća zena i sesta stranka treba da unapredi zivot onda treba kolektivno da se posatiremo. Strasno. Andriju Bajić je OJADIO A TOLIKO JE DOBAR POLITICAR DA GA JE ĐINĐIĆ NAGLAVAČKE IZBACIO IZ RESTORANA PALME PA JE PRESAO KOD VUKSANOVIĆA. I ON SA VELJOM ORGANIZUJE PROTESTE. BOZE IMA LI TE!
  • Jočović

    Eto vam Lilje Bralović i ne vracajte je. Vocnjak joj zarastao u vrzinu a ona cuva dedovinu. Ne treba nam ko bolest. Upropastila je kuću ido temelja. Svekar joj se u grobu prevrce. Nije imao bolji covek u tom zaseoku
  • TABLICA

    NJU USKORO NI KUĆANI NEĆE GLASATI !
  • Stefa stefanić

    U pravu ste! Mislim na komentar! Vi ste očigledno neko koji dobro poznaje pomenute! Kao i ja, na žalost svih nad
  • Da ti se zivot smuči

    Pa da li je ovo narode moguće?? Pitam tebe Velimire Iliću jesi li baš ti brata iz invalidske penzije vratio i postavio za gradonačelnika?? Jesil ti kraduckao?? Štojane Markoviću pitam tebe jesi li ti bi onaj sto je krao humanitarnu naftu iz Doma ili nisi?? Jesil ti onaj sto je ojadio i potabao po grobu Andrije Bajić ili nisi??? Gde ti je ova ženica završila dopisni fakultet i jel ona bi ona što bez dana staza u finansijama posta direktor poreske??? Jel njoj Ostoja završi da postane inspektor rada?? Što koj poništiše rešenje nije valjda ne verujem da je provaljeno???? Gde je Stojane Markoviću Čačanski glas radio čačak tv čačak, jel ti bi direktor tamo do nestanka???? Jesi li stojane Markoviću bio član SAVEZA KOMUNISTA demokratske stranke LDP Dosta je bilo Regiona G17 ???? I da li je normalno jel moguće jel ovo istina da TI I VELIMIR HOCETE PONOVO DA NAS USREĆITE ???!!! PA BOLJE SVI DA NESTANEMO ! DA LI VAS JE SRAMOTA IMATE LI OBRAZA !!
  • Cacak

    Svaka ti na mestu. Sta je Ilic uradio za Cacak samo kraduckao.
  • GOJOKO

    Ovo je još i pohvalno. Takvi se ne rađaju. U SNU SE NE SNILI !



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.381.964 посета
    Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)